我们的节目

ComSkills & ECG

LSC提供全职和兼职的学生提供一系列的沟通技巧和心电图模块。这些模块帮助你在你的学业,就业和生活技能。

> Find out more

矛程序的目的是在SP所有学生的全面发展的制度程序。它配备他们重要的技能和思维方式来浏览自己的未来。这个方案的重点放在关键共性技术和能力补充了学生在文凭课程接受,使他们能够使整个领域有意义的联系的知识。

> Find out more

这是一个人才发展和充实计划,旨在培养学生的SP具有领导潜力。现货努力培育领袖今天明天!

> Find out more

CET & 行业 Engagement (IE)

CET & IE

认识到生活技能和沟通是在行业关键需求, LSC established the Life Skills & Communication Hub (LSCH), the training arm of LSC, to provide soft skills development training that will enable professionals to better navigate the changing work environment, upskill and adapt to new job demands.

> Find out more
与我们聊天